Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­[========IP DO SKOPIOWANIA==========]

IP: mysp.pl

WWw: mysp.pl

[===============================]

prezentacja.jpg

Start serwera w niedzielę (03.05.2015) o godzinie 17:30!

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja. Są SSy, jest sporo informacji. Z tej strony jak najbardziej na plus. Czekam na start :D

Jak serwer wystartuje to wejdę, ocenię i dodam tutaj recenzje :) 

sseekj.jpg

Opublikowano

Dziękuje za opinie. Także zapraszam serdecznie na start.

Opublikowano

Mimo że mam dużo pracy nad własnym serwerem to postaram sie wpaść ;p. Strona ładna tylko że troche mało kolorowa, nie przemawia do mnie ale za to jest funkcjonalna.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Dziękuje za opinie. Stronę www pisalem jakiś tydzień. Chciałem by była przejrzysta. Zapraszam na start :)

Opublikowano

Prezentacja nawet dobra. Mam nadzieję że serwer będzie w miarę ogarnięty(dobre  pluginy , administracja itp.) i że będzie się szybko rozwijał może nawet sobie pogram pozdrawiam 

OnlyMine112

Opublikowano

Dziękujeza opinie. Zapraszam na start.

Opublikowano

Bardzo sympatyczny serwer żeby dla relaksu chwilę pograć. Niestety, nie jest to serwer na dłużej, ponieważ szybko się nudzi i nie ma czym zatrzymać gracza.

images.jpg

Opublikowano

Właśnie mam kilka pomysłów, lecz czas na napisanie pluginow strasznie ucieka :/

Opublikowano

Miałem przyjemność pogrania chwilkę na serwerze. 

Dawno nie trafiłem na tak miłych graczy :)

Brakuje mi tylko własnych dodatków(bloczków/questów).

Zostanę i zobaczę jak się serwer rozwinie. 

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Polecam, właściciel bardzo dobry człowiek, a serwer super, doprcowany w 100%, tylko czekam na coś nowego na tym serwerze. Jeżeli chodzi o stronę to jest bardzo miła dla oka, zachęcam wszystkich do gry na serwerze :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Aktualnie piszę plugin na questy. Myślę, że będzie to urozmaicenie. Dziękuje za opinie.

Opublikowano

Pograłem troszkę dłużej i mogę się coś więcej wypowiedzieć na temat serwera.

Pierwszą niespodzianką która mnie mile zaskoczyła jest administracja, gram już trochę w Minecrafta i nie wiem czy kiedyś spotkałem bardziej pomocne osoby(odpowiadają na każde pytanie, pomagają w razie problemów, słuchają każdej propozycji graczy... można by jeszcze trochę wymieniać). Kolejny plus stanowią sami gracze.Ludzie z którymi da się pogadać, nie ma spamu na chacie, każdy chętnie pomaga,zaprasza na wyspę czy podpowiada na czym najlepiej zarobić (Nie ma też tych strasznych, rażących błędów ortograficznych. Może dla niektórych to nic specjalnego, ale mi gra się dużo lepiej z ludźmi, którzy zaliczyli język polski w szkole podstawowej-co wśród graczy Mc jest rzadkością). Kolejną zaletą serwera jest możliwość odwiedzania wysp innych już jako zwykły gracz(zazwyczaj na serwerach mogą to robić tylko gracze ViP/sVip). Do największych minusów niestety należy ilość graczy. W ciągu dnia maksymalnie online jest 7 czy 8 osób. 

Podsumowanie w formie listy.

Plusy:

+pomocna administracja

+dojrzali, pomocni gracze

+eventy

+większość komend dostępna dla wszystkich graczy(nie ma faworyzowania ViP/sViP)

+ciekawe przedmioty(jak karteczki do zmiany koloru nicku wypadające w piekle czy skrzynie z niespodzianką jako rzadki drop ze stone)

+możliwość dodawania własnych propozycji(eventów, bloczków, rozgrywki) na forum serwera

Minusy:

-niewielka ilość graczy(w ciągu dnia jest to z 7 osób )

-spawn (nie wygląda zachęcająco, nie jest tragiczny ale można by go bardziej dopracować)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

@WarAngel

Dziękuje za tak szczere i miłe słowa, które zachęcają do dalszej pracy. Szukam youtuberow by zrobili reklamy, lecz sugerują się ilością slotów. Zacytuje jedną z odpowiedzi:

"Masz zbyt mało slotów, bym mógł nagrać reklamę"

Opublikowano

Ogólnie prezentacja jest w miarę ok - czytelna, dużo informacji itp. Mapa też wygląda ładnie. Nie mam się do czego przyczepić ;)

6770714055827651007269.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...